Loopbaanbegeleiding

Je eigen loopbaan in handen nemen en zelf je succesverhaal schrijven? Maak een afspraak met de loopbaancoaches van I-Diverso en geef je carrière een nieuwe boost.

Een nieuwe wending, een nieuwe start

Tijdens de loopbaanbeleiding gaan onze ervaren coaches met jou aan de slag. Ze begeleiden je in een persoonlijke zoektocht naar wie je bent, wat je kan en waar je naartoe wilt. Niet alleen krijg je inzicht in je sterke eigenschappen, je verkent nieuwe invalshoeken, ontdekt verborgen talenten en verstevigt je positie op de arbeidsmarkt.

Samen met de coach bouw je aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat voor jou de weg uitstippelt en een nieuwe, verfrissende wending geeft aan je loopbaan.

Iedere begeleiding is een traject op maat. Omdat het belangrijk is dat je met de coach een klik voelt, is het eerste kennismakingsgesprek volledig vrijblijvend en gratis.

De loopbaancheques van VDAB maken het traject bovendien financieel interessant. Voor 4 sessies van 1 uur betaal je slechts 40 euro.

 

 

Hoe verloopt de begeleiding?

Loopbaanbegeleiding start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan je inschatten of de loopbaancoach bij je past of niet.

Is er een match? Dan kan een loopbaanbegeleidingstraject van 4 of 7 uur worden opgestart waarbij de coach met jou volgende stappen doorloopt:

  • vastleggen van je loopbaandoel: wat motiveert je, welke jobs passen bij jou? Via allerlei oefeningen en opdrachten krijg je van de coach inzicht in je competenties en talenten.
  • opmaak van een persoonlijk ontwikkelingsplan. In dit plan lijst je samen met de coach op welke stappen je moet ondernemen om je loopbaandoel te bereiken.
  • uitvoering en bijsturing van je persoonlijk ontwikkelingsplan.
  • nazorg

Loopbaancheques aanvragen

Een loopbaancheque kost 40€ (4 sessies van één uur).

Voor het aanvragen van loopbaancheques, kan je terecht op de website van VDAB.

De werkgever kan tussenkomen in deze kosten. Tijdens de loopbaanbegeleiding zal de coach je gegevens wel strikt vertrouwelijk behandelen. Dit wil zeggen dat er met de werkgever geen enkele uitwisseling is over de loopbaanbegeleiding of de inhoud ervan.

 

Dankzij de loopbaanbegeleiding van I-Diverso heb ik stappen gezet die ik anders nooit had durven nemen.

MF

De loopbaanbegeleiding van I-Diverso heeft mij nieuwe energie gegeven.

KvR

Vragen?

Heb je vragen over of interesse in loopbaanbegeleiding? Neem dan contact met loopbaancoach Griet Van Dyck. Dat kan telefonisch op 014 46 27 19 of 0488 33 70 50. Of stuur een mail naar grietvd@i-diverso.be

 

Loopbaanbegeleiding gevolgd en toch niet tevreden? Klik hier voor onze klachtenprocedure.