Onze diensten

I-Diverso bevordert inclusiviteit in de volledige arbeidscyclus. We ondersteunen niet alleen kwetsbare groepen, maar ook leidinggevenden en teams met onze HR-diensten. Zo streven we naar een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en succesvol kan instromen, groeien en duurzaam deelnemen aan de arbeidsmarkt.

HR – beleid & ondersteuning

Geef jouw bedrijf een inclusieve boost! Ontvang deskundig advies en ondersteuning voor een inclusief personeelsbeleid, afgestemd op jouw onderneming. Van werving tot re-integratie. Doe nu de gratis HR Scan!

Lees meer

Diversiteit op de werkvloer

Bouw met ons aan een inclusief diversiteitsbeleid dat praktisch en direct toepasbaar is. Van communicatietools voor leidinggevenden tot ondersteuning bij teamdiversiteit, met eenvoudige aanpassingen en individueel maatwerk laten we elke werknemer floreren in jouw bedrijf. Ontdek de kracht van inclusiviteit met onze praktische oplossingen.

Lees meer

Individuele & Team opleidingen

Ontketen het potentieel van jouw team met (op maat gemaakte) trainingen van I-Diverso. Van praktijkgerichte 21e-eeuwse vaardigheden, zoals diversiteit in teamwerk, digitale bekwaamheden tot taalvaardigheid, onze hands-on opleidingen zijn ontworpen voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ontdek de mogelijkheden voor financiële steun uit vormings- en sectorfondsen, waarbij wij moeiteloos onze weg vinden dankzij sterke samenwerkingen.

Lees meer

Coaching & begeleiding

Ontdek effectieve wervingskanalen, maak vacatures toegankelijk en ontvang ondersteuning met overheidspremies. Versterk onboarding, behoud talent met een strategisch loopbaanpad en een sterk retentiebeleid. Ondersteun succesvolle re-integratie na afwezigheid. Versterk jouw bedrijf met I-Diverso!

Lees meer