HR – beleid & ondersteuning

Wil jij inclusief ondernemen?
Wil jij mensen kansen geven in jouw bedrijf?
Wil je talent vinden en houden?

We starten met een eerste gesprek en analyse om je snel een zicht te geven op hoe inclusief je HR-beleid nu al is.

Interesse? Doe dan nu de gratis HR-scan.

Gratis HR scan
Hier komt de subtitel...

Voor je HR beleid en ondersteuning kan je bij ons terecht voor een inclusief personeelsbeleid, op maat van jouw onderneming zoals:

  • Werving
  • Selectie
  • Onthaal van nieuwe medewerkers
  • Behoud van talent
  • Re-integratie

Werving en selectie

Moeite met je vacatures ingevuld te krijgen?

  • Je krijgt een overzicht van alle mogelijke kanalen waar je diverse profielen kan vinden
  • Je leert hoe je een vacature eenvoudig leesbaar kan maken voor anderstaligen
  • Je krijgt ondersteuning om personen aan te werven met premies van de overheid

Samen met jou verkennen we de mogelijkheden van job carving en job design, om jobs te creëren op maat.

Onboarding

Hoe verwelkom jij nieuwe medewerkers? Optimaliseer je onthaalbeleid en zorg voor een warm welkom. Introduceer mentorschap of job- en taal coaching op je werkvloer en laat mensen een vliegende start maken in hun nieuwe job. Goed begonnen is half gewonnen.

Retentie en re-integratie

Talent aan boord houden is belangrijker dan ooit op een krappe arbeidsmarkt. Stippel daarom het juiste loopbaanpad uit samen met je medewerkers. Zorg voor werkbaar werk en een goed retentie beleid in je bedrijf. Zet in op succesvolle reïntegtratie door het coachen van medewerkers die na langdurige afwezigheid terugkomen. We helpen en ondersteunen je hierbij.  

Ga in gesprek

Of maak hier een afspraak met één van onze accountmanagers voor een eerste kennismakingsgesprek.

Onze andere Diensten

Diversiteit op de werkvloer

Bouw met ons aan een inclusief diversiteitsbeleid dat praktisch en direct toepasbaar is. Van communicatietools voor leidinggevenden tot ondersteuning bij teamdiversiteit, met eenvoudige aanpassingen en individueel maatwerk laten we elke werknemer floreren in jouw bedrijf. Ontdek de kracht van inclusiviteit met onze praktische oplossingen.

Lees meer

Coaching & begeleiding

Ontdek effectieve wervingskanalen, maak vacatures toegankelijk en ontvang ondersteuning met overheidspremies. Versterk onboarding, behoud talent met een strategisch loopbaanpad en een sterk retentiebeleid. Ondersteun succesvolle re-integratie na afwezigheid. Versterk jouw bedrijf met I-Diverso!

Lees meer

Individuele & Team opleidingen

Ontketen het potentieel van jouw team met (op maat gemaakte) trainingen van I-Diverso. Van praktijkgerichte 21e-eeuwse vaardigheden, zoals diversiteit in teamwerk, digitale bekwaamheden tot taalvaardigheid, onze hands-on opleidingen zijn ontworpen voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ontdek de mogelijkheden voor financiële steun uit vormings- en sectorfondsen, waarbij wij moeiteloos onze weg vinden dankzij sterke samenwerkingen.

Lees meer