Diversiteit op de werkvloer

Werk samen met ons aan een goed diversiteitsbeleid, eenvoudig toe te passen in je organisatie. Dit moet niet altijd groots of theoretisch zijn.

Je biedt bijvoorbeeld aan leidinggevenden en teamleden handvaten in het communiceren met anderstaligen op de werkvloer. Of je biedt ondersteuning om mensen beter te laten samenwerken in diverse teams.

Zo laat je met enkele eenvoudige ingrepen en individueel maatwerk iedere werknemer floreren in jouw bedrijf.

 

Hier komt de subtitel...

Wij helpen jouw bedrijf met het maken en uitvoeren van een plan om diversiteit te bevorderen. We kijken naar de verschillende problemen die spelen bij diversiteit. Het gaat niet alleen om het accepteren van verschillen, we willen juist de verscheidenheid aan talenten en mogelijkheden van elke medewerker benutten. Ook zorgen we ervoor dat eventuele conflicten die met diversiteit te maken hebben, worden voorkomen. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en het beste kan presteren

Schakels van inclusief ondernemen

Om te komen tot ‘inclusief ondernemen’ zijn er een aantal bouwstenen waar je op kan inzetten als bedrijf. Wij als I-Diverso benoemen deze als
de ‘schakels tot inclusief ondernemen’.
Deze schakels staan centraal in onze integrale benadering van elke organisatie.
Het is een efficiënte manier om naar een werking te kijken, op het niveau
van de onderneming, het team- of afdelingsniveau en het individuele niveau. Hierdoor omarmen we diversiteit op alle lagen van het bedrijf

Onze andere diensten

HR – beleid & ondersteuning

Geef jouw bedrijf een inclusieve boost! Ontvang deskundig advies en ondersteuning voor een inclusief personeelsbeleid, afgestemd op jouw onderneming. Van werving tot re-integratie. Doe nu de gratis HR Scan!

Lees meer

Individuele & Team opleidingen

Ontketen het potentieel van jouw team met (op maat gemaakte) trainingen van I-Diverso. Van praktijkgerichte 21e-eeuwse vaardigheden, zoals diversiteit in teamwerk, digitale bekwaamheden tot taalvaardigheid, onze hands-on opleidingen zijn ontworpen voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ontdek de mogelijkheden voor financiële steun uit vormings- en sectorfondsen, waarbij wij moeiteloos onze weg vinden dankzij sterke samenwerkingen.

Lees meer

Coaching & begeleiding

Ontdek effectieve wervingskanalen, maak vacatures toegankelijk en ontvang ondersteuning met overheidspremies. Versterk onboarding, behoud talent met een strategisch loopbaanpad en een sterk retentiebeleid. Ondersteun succesvolle re-integratie na afwezigheid. Versterk jouw bedrijf met I-Diverso!

Lees meer

What’s New

UitgelichtHoe creëer je nieuwe kansen voor medewerkers die niet meer mee kunnen in hun nieuwe job?

Hoe creëer je nieuwe kansen voor medewerkers die niet meer mee kunnen in hun nieuwe job?

Concrete case waar I-Diverso samenwerkte met stad Geel voor inclusief jobdesign.

Lees meer
UitgelichtCoachend leidinggeven

Coachend leidinggeven

Deze training ondersteunt jou bij het gezamenlijk ontwikkelen met je team als leidinggevende.

Lees meer
UitgelichtKatherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

Katherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

In dit boeiende gesprek deelt Katherina Swings, de creatieve kracht achter CoWings, haar visie op inclusief leiderschap en de impact van zorgzame communicatie op het bouwen van een empathische samenleving.

Lees meer