Andrea Bardyn en Stef Heylen over Duo For A Job

In deze aflevering duiken we diep in de wereld van Duo For A Job, een initiatief dat duo’s vormt tussen jongeren met een migratieachtergrond en ervaren professionals om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Andrea Bardyn en Stef Heylen delen verhalen over het bouwen van bruggen tussen verschillende culturen en generaties, het overwinnen van taalbarrières, en het belang van flexibiliteit bij werkgevers. Ze benadrukken het cruciale belang van persoonlijke begeleiding en de rijke leerervaringen voor zowel mentees als mentoren.

Gerelateerde posts

UitgelichtWilliam Boeva over leven in gesubsidieerde segregatie

William Boeva over leven in gesubsidieerde segregatie

Bart Wuyts en William Boeva duiken in deze aflevering in het thema inclusie, van onderwijs tot tewerkstelling, met een mix van humor en serieuze uitwisselingen.

Lees meer
UitgelichtKatherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

Katherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

In dit boeiende gesprek deelt Katherina Swings, de creatieve kracht achter CoWings, haar visie op inclusief leiderschap en de impact van zorgzame communicatie op het bouwen van een empathische samenleving.

Lees meer
UitgelichtLaila Ekchouchou over Switching Talent

Laila Ekchouchou over Switching Talent

Bart en Laila gaan in gesprek over het unieke project Switching Talent, de invloed van leerkrachten, en een frisse kijk op leren!

Lees meer