Laila Ekchouchou over Switching Talent

In deze aflevering gaat Bart Wuyts in gesprek met Laila Ekchouchou, manager bij Time4Society. Bart en Laila hebben het over het succesvolle project Switching Talent, over de impact van leerkrachten, en over een nieuwe manier van leren.

Helemaal in lijn met project Switching Talent, werd deze aflevering ge-edit door Inge Duytschaever die bij Blenders op de jobswitch kwam in het kader van Switching Talent. Inge wilde proeven van het producen van een podcast, en voilà: na het bijwonen van een training in-house podcast producing, nam Inge zelf deze aflevering onder handen!

Gerelateerde posts

UitgelichtWilliam Boeva over leven in gesubsidieerde segregatie

William Boeva over leven in gesubsidieerde segregatie

Bart Wuyts en William Boeva duiken in deze aflevering in het thema inclusie, van onderwijs tot tewerkstelling, met een mix van humor en serieuze uitwisselingen.

Lees meer
UitgelichtKatherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

Katherina Swings over Inclusive Leadership, het Pygmalion effect en Ubuntu

In dit boeiende gesprek deelt Katherina Swings, de creatieve kracht achter CoWings, haar visie op inclusief leiderschap en de impact van zorgzame communicatie op het bouwen van een empathische samenleving.

Lees meer
UitgelichtAndrea Bardyn en Stef Heylen over Duo For A Job

Andrea Bardyn en Stef Heylen over Duo For A Job

In deze aflevering verkennen we Duo For A Job, waar jongeren met een migratieachtergrond worden gekoppeld aan ervaren professionals om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Lees meer