I-Diverso Roadshow – Oost-Vlaanderen

I-Diverso viert haar vijfjarig jubileum op verschillende locaties in Vlaanderen! We transformeren dit moment in een boeiend netwerkevenement, waarbij we je van harte uitnodigen om deel te nemen aan inspirerende workshops en informatieve sessies. Laat ons samen het feest vieren en ervaringen delen tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Vanaf 17u tot 20u.

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

18/06/2024

Organisatie:

I-Diverso

Contact gegevens:

Meggie Verstichele
0473 52 77 30
info@diverso.be

Beschikbare plaatsen:

118

Locatie

Gentbrugge

De Punt, Kerkstraat 108
9050 GentBrugge

Een inspirerende gelegenheid

Ontdek de sleutels tot een bloeiende en inclusieve werkomgeving op ons vijfjarig jubileum! Laat je inspireren tijdens onze workshops en infosessies, waar we ingaan op het omarmen van diversiteit, het vinden van talent, digitale inclusie, optimale medewerkerprestaties, tewerkstellingsmaatregelen en succesvolle re-integratie. We schakelen naar inclusief ondernemen 3.0, onthullen hoe dit jaar jouw onderneming versterkt en delen inzichten over het financieel aantrekkelijk maken van inclusie. Profiteer van ruimte voor uitwisseling met andere ondernemingen en vier met ons 5 jaar I-Diverso op 5 evenementen, verspreid over 5 locaties, met talloze inspirerende sprekers. Ontdek de meerwaarde van diversiteit en inclusie voor jouw bedrijf!

Schrijf je in

Gerelateerde posts

UitgelichtHoe creëer je nieuwe kansen voor medewerkers die niet meer mee kunnen in hun nieuwe job?

Hoe creëer je nieuwe kansen voor medewerkers die niet meer mee kunnen in hun nieuwe job?

Concrete case waar I-Diverso samenwerkte met stad Geel voor inclusief jobdesign.

Lees meer
UitgelichtLaat je vacature niet opbranden

Laat je vacature niet opbranden

Een veelgemaakte fout? Vacatures verspreiden zonder dat ze een vuurtje doen branden in het hart van potentiële kandidaten.

Lees meer