Toegankelijke communicatie met geweldloze taal (empathiemotor) – Rumbeke, 5 september

Wil je communiceren met begrip, respect en empathie? Stap aan boord van de ‘Empathiemotor‘! In deze opleiding leren deelnemers hoe ze toegankelijke communicatie kunnen bevorderen door geweldloze communicatietechnieken toe te passen. Klaar om de kracht van empathie te ontdekken en te gebruiken in al je interacties?

van 8.00 tot 12.00 uur
Standaard kostprijs: 98€/deelnemer

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

05/09/2024

Organisatie:

I-Diverso Rumbeke

Kostprijs:

€98

Beschikbare plaatsen:

19

Locatie

Rumbeke

Hoogstraat 98/3
8800 Rumbeke

Categorie

OPLEIDING

In een wereld waar communicatie vaak tot misverstanden en conflicten leidt, is het cruciaal om vaardigheden voor geweldloze communicatie onder de knie te krijgen. Onze training biedt een diepgaand inzicht in de principes van geweldloze communicatie, zoals ontwikkeld door Marshall Rosenberg, en leert deelnemers hoe ze deze in hun dagelijkse interacties kunnen toepassen.

Met interactieve workshops, rollenspellen en praktische oefeningen leren deelnemers hoe ze hun boodschappen helder kunnen formuleren, empathisch naar anderen kunnen luisteren en conflicten op een constructieve manier kunnen oplossen. We richten ons op het identificeren van behoeften, het uiten van gevoelens zonder te oordelen en het ontwikkelen van empathie voor anderen.

Deze module is onderdeel van een reeks, waaronder Coachingskompas, Effectieve Communicatie met Anderstalige Collega’s, Cultuurkompas, Optimaliseren van functionerings- en evaluatiegesprekken, TikTak versus TikTok, Leiderschap in Elke Setting en Optimaliseren van Functionerings- en Evaluatiegesprekken.

Doelgroep

ORGANISATIEBREED

Of je nu een leidinggevende bent die een positieve en ondersteunende werkomgeving wil bevorderen, een teamlid dat effectiever met collega’s wil communiceren, of een professional die geïnteresseerd is in het bevorderen van inclusie en begrip, onze training biedt waardevolle inzichten en praktische hulpmiddelen voor betere communicatie.

Voor vragen over de training kun je contact opnemen met Mike Van Luchene via mikevl@i-diverso.be

Schrijf je in