Optimaliseren functionerings- en evaluatiegesprekken – Rumbeke, 4 oktober

In een organisatie is het voeren van functionerings- en evaluatiegesprekken een essentieel onderdeel van het werkproces. Onze opleiding biedt praktische vaardigheden en strategieën om deze gesprekken effectief te voeren, zowel voor managers als voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het voeren van deze gesprekken.

van 17.00 tot 21.00 uur

Standaard kostprijs: 98€/deelnemer

Dankzij de steun van WSE en De Vlaamse Overheid is het mogelijk deze opleiding kosteloos te volgen als onderdeel van het project ‘Schakels Inclusief Ondernemen 3.0′.

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

04/10/2024

Organisatie:

I-Diverso Rumbeke

Kostprijs:

€98

Beschikbare plaatsen:

19

Locatie

Rumbeke

Hoogstraat 98/3
8800 Rumbeke

Categorie

OPLEIDING

Door middel van interactieve workshop rollenspellen en praktische oefeningen, leren deelnemers hoe ze doelgerichte gesprekken kunnen voeren, doelen kunnen stellen en feedback kunnen geven die constructief en motiverend is. We behandelen ook hoe je om kunt gaan met uitdagingen en moeilijke situaties die tijdens deze gesprekken naar voren kunnen komen.

Deze module is onderdeel van een reeks, waaronder Coachingskompas, Effectieve Communicatie met Anderstalige Collega’s, Cultuurkompas, Toegankelijke Communicatie met Geweldloze Taal, TikTak versus TikTok, Leiderschap in Elke Setting en Optimaliseren van Functionerings- en Evaluatiegesprekken.

Doelgroep

ORGANISATIEBREED

Of je nu een manager bent die zijn team wil ondersteunen bij groei en ontwikkeling, een HR-professional die verantwoordelijk is voor het evalueren van medewerkers, of een medewerker die zich wil voorbereiden op een evaluatiegesprek, onze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische tools om deze gesprekken met vertrouwen te voeren.

Onze ervaren opleider staat klaar om jou en je team te begeleiden naar effectievere functionerings- en evaluatiegesprekken.

Voor vragen over de training kun je contact opnemen met Mike Van Luchene via mikevl@i-diverso.be

Schrijf je in