Creëer een groeicultuur met feedbackgebruik – Rumbeke, 16 september

Een groeigerichte organisatie begint bij constructieve feedback. Met deze opleiding leren deelnemers hoe ze een cultuur van groei kunnen cultiveren door effectieve feedback te geven en te ontvangen. Onze opleiding biedt praktische tools en inzichten om de communicatie te verbeteren en het team naar nieuwe hoogten te leiden.

Van 8.00 tot 12.00 uur

Standaard kostprijs: 98 €/deelnemer

Dankzij de steun van WSE en De Vlaamse Overheid is het mogelijk deze opleiding kosteloos te volgen als onderdeel van het project ‘Schakels Inclusief Ondernemen 3.0′.

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

16/09/2024

Organisatie:

I-Diverso Rumbeke

Kostprijs:

€98

Beschikbare plaatsen:

20

Locatie

Rumbeke

Hoogstraat 98/3
8800 Rumbeke

Categorie

OPLEIDING

In een wereld waar effectieve communicatie cruciaal is, is het geven en ontvangen van feedback een essentiële vaardigheid voor succesvolle teams en organisaties. Onze opleiding is ontworpen om deelnemers te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om constructieve feedback op een positieve en impactvolle manier te geven en te ontvangen.

Deze module is onderdeel van een reeks, waaronder Coachingskompas, Effectieve Communicatie met Anderstalige Collega’s, Cultuurkompas, Toegankelijke Communicatie met Geweldloze Taal, TikTak versus TikTok, Leiderschap in Elke Setting en Optimaliseren van Functionerings- en Evaluatiegesprekken.

Doelgroep

MEDEWERKERS

Door middel van interactieve workshop praktische oefeningen en boeiende discussies zullen deelnemers leren hoe ze feedback kunnen geven die wordt gewaardeerd en geaccepteerd, hoe ze een open en vertrouwensvolle feedbackcultuur kunnen bevorderen, en hoe ze effectief kunnen omgaan met zowel positieve als uitdagende feedback.

Onze ervaren opleider staat klaar om jou te begeleiden op weg naar een cultuur waarin feedback wordt gezien als een waardevol instrument voor groei en ontwikkeling.

Voor vragen over de training kun je contact opnemen met Mike Van Luchene via mikevl@i-diverso.be

Schrijf je in