Verbindingsbrug: communicatie met anderstalige collega’s

In een steeds diverser wordende werkplek is het vermogen om effectief te communiceren met collega’s van verschillende taal- en culturele achtergronden van onschatbare waarde. Onze opleiding biedt praktische tools en strategieën om de communicatiebarrières te doorbreken en een inclusieve en productieve werkomgeving te bevorderen.

Van 17:00 tot 21:00 uur

Standaard kostprijs: 98€/deelnemer

Dankzij de steun van WSE en De Vlaamse Overheid is het mogelijk deze opleiding kosteloos te volgen als onderdeel van het project ‘Schakels Inclusief Ondernemen 3.0’. Voor voorwaarden en  meer info, contacteer ons via info@i-diverso.be

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

15/10/2024

Organisatie:

I-Diverso Rumbeke

Kostprijs:

€98

Beschikbare plaatsen:

12

Locatie

Rumbeke

Hoogstraat 98/3
8800 Rumbeke

Categorie

OPLEIDING

Door middel van interactieve workshop rollenspellen en praktische oefeningen leren deelnemers hoe ze helder en respectvol kunnen communiceren, zelfs als ze niet dezelfde moedertaal delen. We richten ons op vaardigheden zoals duidelijkheid in spraak, het stellen van verhelderende vragen, het actief luisteren naar verschillende accenten en culturele nuances begrijpen.

Deze module is onderdeel van een reeks, waaronder Coachingskompas, Effectieve Communicatie met Anderstalige Collega’s, Cultuurkompas, Toegankelijke Communicatie met Geweldloze Taal, TikTak versus TikTok, Leiderschap in Elke Setting en Optimaliseren van Functionerings- en Evaluatiegesprekken.

Doelgroep

ORGANISATIEBREED

Of je nu een leidinggevende bent die een diverse teamcultuur wil bevorderen, een collega die beter wil samenwerken met anderstalige teamleden, of een HR-professional die inclusie wil stimuleren, deze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische tips om de communicatie te verbeteren en de samenwerking te versterken.

Onze ervaren opleider staat klaar om jouw team te begeleiden naar effectievere communicatie met anderstalige collega’s

Voor vragen over de training kun je contact opnemen met Mike Van Luchene via mikevl@i-diverso.be

Schrijf je in