Leiderschap in elke setting- Rumbeke, 13 september

In een dynamische werkomgeving is het vermogen om je leiderschapsstijl aan te passen aan verschillende situaties en individuen van onschatbare waarde. Onze opleiding biedt een diepgaand begrip van situationeel leiderschap en leert deelnemers hoe ze deze benadering kunnen toepassen om optimale resultaten te behalen.

Van 8.00 tot 12.00 uur

Standaard kostprijs: 98 €/deelnemer

Dankzij de steun van WSE en De Vlaamse Overheid is het mogelijk deze opleiding kosteloos te volgen als onderdeel van het project ‘Schakels Inclusief Ondernemen 3.0′.

Schrijf je in

Praktische info

Details

Wanneer:

13/09/2024

Organisatie:

I-Diverso Rumbeke

Beschikbare plaatsen:

18

Locatie

Rumbeke

Hoogstraat 98/3
8800 Rumbeke

Categorie

OPLEIDING

Door middel van interactieve workshop praktische oefeningen en casestudies, leren deelnemers hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen afstemmen op de behoeften van hun teamleden en de specifieke situaties waarmee ze worden geconfronteerd. We behandelen onderwerpen zoals het identificeren van de ontwikkelingsfase van individuen, het aanpassen van communicatiestijlen, het stellen van doelen en het bieden van ondersteuning en begeleiding.

Deze module is onderdeel van een reeks, waaronder Coachingskompas, Effectieve Communicatie met Anderstalige Collega’s, Cultuurkompas, Toegankelijke Communicatie met Geweldloze Taal, TikTak versus TikTok, Leiderschap in Elke Setting en Optimaliseren van Functionerings- en Evaluatiegesprekken.

Doelgroep

ORGANISATIEBREED

Of je nu een beginnende leidinggevende bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil verbeteren, een ervaren leidinggevende die effectiever wil worden in het aansturen van diverse teams, of een HR-professional die leiderschapstraining wil bieden aan medewerkers, onze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische tools om situationeel leiderschap in de praktijk te brengen.

Onze ervaren opleider staat klaar om jou en je team te begeleiden naar effectiever leiderschap in elke situatie.

Voor vragen over de training kun je contact opnemen met Mike Van Luchene via mikevl@i-diverso.be

Schrijf je in