Opleidingen, workshops en lerende netwerken

Vanuit onze expertise op het vlak van diversiteit en inclusief ondernemen, hebben wij een ruime waaier aan opleidingen en workshops ontwikkeld voor zowel reguliere als maatwerkbedrijven. Daarnaast organiseren we ook regelmatig lerende netwerken. Hiermee komen we niet alleen tegemoet aan alle mogelijke noden en behoeften inzake het versterken van medewerkers in uitvoerende profielen. Ook voor hun direct leidinggevenden en het team waar ze deel van uitmaken, vind je bij ons opleidingspakketten en netwerkmomenten op maat.

Als werkplekarchitect zijn we bovendien erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille waardoor je als KMO kunt genieten van een aanzienlijke korting op ons aanbod. Mogelijk kan je voor onze opleidingen ook beroep doen op financiële steun vanuit sectorale opleidingsfondsen. Of je hiervoor als bedrijf of organisatie in aanmerking komt, zoeken we graag voor je uit. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen.

Open opleidingen

Leidinggevenden

> Lees meer

HR-gerelateerde thema's

> Lees meer

Digitale vaardigheden

> Lees meer

Medewerkers in uitvoerende profielen

> Lees meer

ESF 505: Opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector

Dankzij het ESF-project ‘Opleidingen Werkbaar Werk’ van Vorm DC kunnen wij als erkende opleider gratis (vanaf 11 deelnemende huishoudhulpen) volgende opleidingen organiseren voor huishoudhulpen die vallen onder PSC 322.01. Dit tijdens de projectperiode van 01/11/2020 tot en met 31/10/2022.

  • Ergonomie
  • Omgaan met stress
  • Veiligheid ten gevolge van corona
  • Assertief communiceren
  • EHBO

Wil je één van deze opleidingen organiseren voor je personeel? Neem dan contact op met nelec@i-diverso.be

> Lees meer

Onze samenwerking met sectorale vormingsfondsen

I-Diverso werkt nauw samen met vormingsfondsen uit verschillende sectoren. Voor de erkende opleidingen komen deze fondsen tussen in een (gedeeltelijke) terugbetaling van de opleidingskosten. Een overzicht:

Wil je weten of jouw bedrijf of organisatie hiervoor in aanmerking komt? Geef ons een seintje. Wij zoeken het graag voor je uit.

Lerende netwerken

Tijdens onze lerende netwerken brengen we een thema met betrekking tot diversiteit & inclusie onder in een theoretisch aanbod en vooral praktisch aanbod. Samen met de deelnemers willen we nieuwe inzichten, oplossingen, werk- of denkwijzen naar boven brengen. De brainstorm brengen we graag op gang door middel van ervaringsuitwisseling, reflectie en samenwerking.

Het is tegelijkertijd de gelegenheid om elkaars organisaties met hun uitdagingen en sterktes te leren kennen.
Sharing is caring is dus een uitspraak die we met volle borst verkondigen. Het is dé manier om de kracht van de diversiteitsthema’s uit te dragen.

> Lees meer

Erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille