Word ambassadeur inclusief ondernemen

22 juni 2020 | Geen categorie | I-Diverso

Bravo! We zijn erg blij om aan maar liefst 650 bedrijven waarmee we in 2019 samenwerkten hun verdiende erkenning te mogen geven met een ‘Referentiebewijs Inclusieve Onderneming  2020’. Aangeboden via onze koepel van de Werkplekarchitecten, Sterpunt Inclusief Ondernemen.

via GIPHY

Inzet als inclusieve onderneming

Deze 650 bedrijven verzorgden een stage, stonden open voor werkplekadvies, ondersteunden hun werknemers via job- en taalcoaching of worven nieuwe collega’s aan.

Kortom: Deze organisaties zetten zich integraal in als inclusieve onderneming én zien kansen in de unieke mix van standpunten, stijlen en vaardigheden bij de medewerkers.

Vanuit onze koepel worden ze in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet. Het Referentiebewijs is de visualisatie van hun inclusieve inzet voor het personeel, klanten, partners en belanghebbenden.

Dit bewijs in het bedrijf maakt medewerkers fier om voor de organisatie te kunnen werken, want hun werkplek geeft kansen.

Referentiebewijs als kwaliteitslabel

Zie het Referentiebewijs gerust als een kwaliteitslabel dat een plaats verdient in het jaarverslag. Dat met fierheid ter sprake mag komen tijdens een syndicale afvaardiging of ondernemingsraad.

Wil jouw organisatie ook kansen bieden?

Ben je ook een organisatie die mensen echte werkervaringskansen biedt? Die ervan uitgaat dat elke burger op beroepsactieve leeftijd een arbeidsplaats kan vinden die overeenstemt met zijn talenten?

Contacteer ons en ontdek hoe ook jouw organisatie zo’n Referentiebewijs bekomt! En voor wie nog een stapje verder wil gaan: Er is een award en 2 jaar fame te winnen! Meer info hierover op www.inclusiefondernemen.be