Inclusief HR-beleid van A tot Z

Als HR-specialist verzekert I-Diverso een complete dienstverlening aan bedrijven en organisaties die willen inzetten op inclusief ondernemen. Afhankelijk van uw wensen, behoeftes en verwachtingen werken wij graag een voorstel uit op maat. Wij ondersteunen u op alle mogelijke manieren om uw inclusief HR-beleid uit te werken.

Advies en consultancy

Onze dienstverleningen voor advies en consultancy gaan heel breed. Zo stellen wij onze expertise op alle mogelijke manieren ter beschikking.

  • Wenst u een organisatieverandering door te voeren in de richting van inclusief ondernemen?
  • Wilt u de jobtevredenheid en de prestaties van uw medewerkers meten en verbeteren?
  • Hebt u specifieke noden en behoeftes wat betreft de inwerking van medewerkers in uitvoerende jobs?

Alles is bespreekbaar. Wij bieden steeds de optie van een gratis adviesgesprek. Daarnaast behoren adviesrapporten of begeleidingstrajecten voor organisatieveranderingen tot de mogelijkheden. Tenslotte werken wij met een specifiek ontwikkelde methodiek voor de meting van de tevredenheid onder uw medewerkers en hun kwalitatieve jobprestaties.

Subsidiebegeleiding

Er bestaan heel wat subsidiemogelijkheden die het extra interessant maken om werknemers in een uitvoerende functie aan te werven.

Daarnaast bestaan er subsidiemogelijkheden voor de uitbouw van uw HR – beleid. We ondersteunen u graag bij het uitzoeken van wat mogelijk is voor uw organisatie.

Wij reiken u mogelijke subsidies aan voor uw specifieke situatie en ondersteunen u bij de volledige administratieve afhandeling.

Screening en selectie

idiverso_12

Wilt u mensen aanwerven voor een uitvoerende job? Dankzij onze expertise zijn wij uw ideale partner voor screening en selectie.

Dit start met een behoefteanalyse, zodat we een scherp beeld krijgen van het beoogde functieprofiel. Vervolgens begeleiden we u bij het screenen en beoordelen van de kandidaten. Dankzij onze ervaring mag u rekenen op een realistische inschatting van de aanwezige competenties.

Hiernaast voeren we assessments uit op basis van de gewenste basiscompetenties voor werkattitudes, communicatievaardigheden, teamgeest,….

Opleiding en coaching

idiverso_8

Wij richten ons met opleidingen en coaching op alle mogelijke behoeftes binnen uw HR-beleid inzake uitvoerende jobs.

Onze opleidingen richten zich zowel op de uitvoerende medewerkers als op leidinggevenden binnen de organisatie. Bekijk hier ons aanbod.

Op gebied van coaching onderscheiden we allereerst job-, taal- en loopbaancoaching voor werknemers, maar behoort ook ploegbaascoaching, individuele coaching en teamcoaching tot de mogelijkheden. Bij deze laatste richten we ons op het verhogen van de dynamiek binnen uw teams.

Erkend dienstverlener KMO portefeuille

KMOP