Samen op weg naar inclusief ondernemen

Ontdek I-Diverso - Jouw partner in inclusieve HR-oplossingen.

I-Diverso bundelt de kennis en krachten van twee vooraanstaande organisaties: WEB vzw en Groep INTRO vzw, met samen meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van kwetsbare doelgroepen op de arbeidsmarkt. Onze gezamenlijke missie is om deze mensen op weg te helpen naar een duurzame baan, stap voor stap. Bij I-Diverso geloven we in de waarde van diversiteit en talent. Daarom bieden wij complete HR-dienstverlening aan organisaties en bedrijven, om deze diverse en talentrijke doelgroep volledig te omarmen. Met een uitgebreid netwerk van partners in heel Vlaanderen en Brussel, streven we naar inclusieve oplossingen die écht werken. Wij willen ook uw organisatie versterken! Doe vandaag nog mee met ons netwerk van vooruitstrevende bedrijven en organisaties voor een inclusieve toekomst. Samen bouwen we aan een sterke en diverse werkplek!

Onze drijfveer

I-Diverso is actief in heel Vlaanderen en Brussel met een sterke regionale verankering. Bij ons begrijpen we de uitdagingen waarmee ondernemingen te maken kunnen krijgen op verschillende terreinen, zoals talentwerving en -behoud, diversiteit en inclusie, het veranderende arbeidslandschap, het welzijn van medewerkers en opleiding en ontwikkeling… Als empathische en betrokken partner staan we klaar om je op een vertrouwde en neutrale wijze te ondersteunen, waarbij we praktische handvaten en strategieën bieden die specifiek zijn afgestemd op uw medewerkers, teams en leidinggevenden.

Ons oprechte doel is om je te helpen deze belangrijke vraagstukken aan te pakken, zodat je zich volledig kunt richten op de groei en bloei van uw organisatie.

Als ervaren professionals in deze domeinen begrijpen we dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij  jouw secifieke behoeften.

Bekijk ons bedrijfsfilmpje

> Meer info op www.webwerkt.be en www.groepintro.be

I-Diverso streeft niet naar winst, wel naar een succesvolle integratie op de arbeidsmarkt

Wij zijn geen winstgedreven organisatie.

Voor ons telt de succesvolle integratie van onze mensen in de arbeidsmarkt én de ondersteuning van bedrijven en organisaties in hun streven naar inclusief ondernemen.

Sommige dienstverleningen kunnen we gratis aanbieden dankzij overheidssubsidies, voor andere diensten vragen we een marktconforme vergoeding om onze werking te verzekeren.

HR-dienstverlening van A tot Z

Met I-Diverso maken we de cirkel rond. I-Diverso werkt in opdracht van bedrijven en organisaties en focust op inclusief ondernemen, waar WEB vzw en Groep INTRO vzw al jaren sterk op inzetten.

Allereerst gaan we op vraag gericht op zoek naar geschikte kandidaten voor open vacatures. Daarbij kijken we uiteraard eerst naar de mensen die begeleid worden vanuit WEB vzw/Groep INTRO vzw en klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

Daarnaast bieden we aansluitende dienstverleningen aan voor job- en taalcoaching, loopbaancoaching en outplacement.

Jaarverslag 2022