Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs

Op zoek naar kandidaten voor uitvoerende jobs? Heeft één of meerdere van uw werknemers nood aan job- of taalcoaching voor een vlotte integratie op de werkvloer? Wilt u een gespecialiseerde partner voor loopbaancoaching of outplacement? Een andere behoefte aan HR-expertise inzake inclusief ondernemen?

Contacteer ons gerust voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen op afspraak bij u langs voor een presentatie van onze mogelijkheden.

Zet de stap naar inclusief ondernemen?

Is uw onderneming of organisatie klaar voor inclusief ondernemen?

Krijgen uw werknemers in uitvoerende jobs bij u alle kansen en presteren ze naar verwachting? Voelen ze zich goed in uw onderneming en leveren ze kwaliteitsvol werk af?

Aan de hand van een hr-scan krijgen we samen een helder zicht op de weg die u al aflegde en uw verdere groeipotentieel. Via de HR-scan peilen we naar tal van elementen in uw bedrijfsorganisatie.

Het invullen van de online vragenlijst neemt slechts 5 minuten in beslag.

De resultaten en groeimogelijkheden bespreken we in alle vertrouwen tijdens een gratis adviesgesprek. Zo krijgt u meteen een helder zicht op de mogelijke uitdagingen om echt inclusief te ondernemen. We geven u meteen ook toelichting over hoe I-Diverso u in dit groeiverhaal kan ondersteunen.

Maak hier uw afspraak