Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs

Op zoek naar kandidaten voor uitvoerende jobs? Heeft één of meerdere van uw werknemers nood aan job- of taalcoaching voor een vlotte integratie op de werkvloer? Wilt u een gespecialiseerde partner voor loopbaancoaching of outplacement? Een andere behoefte aan HR-expertise inzake inclusief ondernemen?

Contacteer ons gerust voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen op afspraak bij u langs voor een presentatie van onze mogelijkheden.

Zet de stap naar inclusief ondernemen?

Is uw onderneming of organisatie klaar voor inclusief ondernemen? Krijgen uw werknemers in uitvoerende jobs bij u alle kansen en presteren ze naar verwachting? Voelen ze zich goed in uw onderneming en leveren ze kwaliteitsvol werk af?

Aan de hand van een quickscan krijgen we samen een helder zicht op de weg die u al aflegde en uw verdere groeipotentieel. Via de quickscan peilen we naar tal van elementen in uw bedrijfsorganisatie. Het invullen van de online vragenlijst neemt slechts 5 minuten in beslag.

De resultaten en groeimogelijkheden bespreken we in alle vertrouwen tijdens een gratis adviesgesprek. Zo krijgt u meteen een helder zicht op de mogelijke uitdagingen om echt inclusief te ondernemen. We geven u meteen ook toelichting over hoe I-Diverso u in dit groeiverhaal kan ondersteunen.

Maak hier uw afspraak

[formidable id=”7″]