Diversiteit betekent mensen met verschillende perspectieven, ervaringen, meningen en misschien zelfs andere werkstijlen of verwachtingen. Dat maakt diversiteit binnen organisaties een uitdaging. Het brengt mogelijkheden, maar vraagt ook draag- en daadkracht om diversiteit binnen organisaties in goede banen te leiden. Het Agentschap Integratie & Inburgering en I-Diverso delen graag enkele tools om samen te werken aan een divers en integraal personeelsbeleid. De tools situeren zich op 4 domeinen:

Gratis e-book Inclusief werven en selecteren

Wil je meer weten over de succesvolle werving & selectie van nieuwe medewerkers op een diverse werkvloer?

 ‘Inclusief werven en selecteren’ is een praktisch online bundel die onderstaande thema’s breed benaderd:

  • een inclusieve visie implementeren
  • aantrekkelijke vacatures opstellen
  • verrassende wervingskanalen aanwenden
  • en toegankelijke sollicitatietrajecten doorlopen…

Laat enkele contactgegevens achter en krijg onmiddellijk de link naar ons gratis e-book. Deze gegevens geven ons een indruk van het interessepubliek.

Heeft jouw organisatie interesse in ondersteuning op vlak van werving & selectie? Of andere aspecten van personeelsbeleid zoals onthaal, retentie en werkbaarheid? Wij geven graag uitgebreid advies.

Digitale HR-scan

Aan de hand van een korte digitale bevraging brengen we in kaart welke stappen uw onderneming reeds zette op vlak van inclusief ondernemen en welke stappen er verder nog nodig zijn. Eventuele noden en behoeften van uw onderneming op gebied van HR-beleid leiden we af uit deze slimme scan. Tijdens de startscan komen aspecten van werving en selectie, onboarding en retentie aan bod. Hieruit vloeien opties voor groeimogelijkheden binnen de organisatie. Kan je de scan hieronder niet invullen? Bekijk de online versie.